SELVERT THERMAL DERMAPEN ÉS AZ  ST. MEZOTERÁPIA ALAPJAI

A Selvert Thermal (Swiss Trade Mark©) saját fejlesztés alapján gyártatott  dermapen készüléket kínál, mely az arc és a test egyes pontjain is arra használható, hogy a készülékre illesztett mikrotűs kezelőfejjel mikro sérüléseket hozzon létre a bőrréteg megfelelő mélységéig.

A SELVERT THERMAL MEZOTERÁPIA ALAPJAI
A bőrmegújítás alapja a mikrotűk által létrehozott sérülések hatására beinduló, bőrünket újra regeneráló folyamatok serkentése, melyhez a Selvert Thermal az alábbi technikai alapokat biztosítja:

1. ST. Dermapen készülék
2. Mikrotűs kezelőfejek 2 féle tűtípussal.

A Selvert Thermal 2 féle mikrotűs kezelőfejet  hozott forgalomba:

• Mikrotűs kezelőfej 36 tűvel arckezelésekhez.
• Mikrotűs kezelőfej 12 tűvel alakformáláshoz, testkezeléshez.
   Az arckezeléshez ajánlott tű vékonyabb, mint a testkezeléshez ajánlott. 

A dermapenre helyezett mikrotűs kezelőfejjel végzett kezelést mezoterápiának nevezzük, melynek során a célterületen végzett kezelés során, az arc csontos és lágy részein eltérő mélységbe jut le  a tű, miközben a kezelőfej és vele együtt a tű forgási sebessége is változik.
Természetesen a forgási sebességnek is van jelentősége, hiszen pl. a lassabban forgó tű mikro méretekben is nagyobb átmérőjű csatornát képes létrehozni.

A MEZOTERÁPIA AZ  ALÁBBI BŐRELŐNYÖKET BIZTOSÍTJÁK:

1.Célzott szúrással mikro sérüléseket okoznak a felhámban, ezáltal  beindul a bőr  öngyógyító, megújító folyamata. Új kollagén és elasztikus rostok keletkeznek, megújult, rugalmasabb, feszesebb  bőrréteg keletkezik, az arc tónusa, kontúrja élesebb.

2. A tű és annak vibrációs mozgása
  mélyebb csatornákat nyit meg a bőrben , melyeken keresztül a Selvert Thermal által kifejlesztett koncentrátumok hatékonyan és a mélyebb bőrrétegekbe eljutva fejtik ki kedvező hatásukat. 

3. Mezoterápiához alkalmazott L”Esprit Dermatologique koncentrátumok.
Magas hatóanyag tartalmú Selvert Thermal  koncentrátumok ( hialuronsav, botox-like, szerves szilikon, C-Vitamin, AntiAge ), melyek a tűvel okozott mikro csatornákon keresztül jutnak a mélyebb bőrrétegekbe és nagy hatékonysággal serkentik a bőrregenerációt, a fibroblasztok működését, a ráncfeltöltést.  

 

A SELVERT THERMAL DERMAPEN KÉSZÜLÉKRŐL: