Fényvédő spray testre, SPF 30 fényvédelemmel

Könnyű felvitel, hatékony védelem.

Cikkszám: 318205 Kategóriák: , , ,

Leírás

Fényvédő spray testre, SPF 30 fényvédelemmel

Ultra VÉDELEM, ultra KÖNNYED, ultra KOMFORT

A permetezőfej segítségével a folyadék kényelmesen és egyszerűen felvihető a bőrre, könnyen és jól terül, gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Széles spektrumú fényvédelmet biztosít, ezáltal megvédi a bőrt a napfény káros hatásaitól. Véd az UVA, UVB, infravörös sugárzástól és az ibolya-kék fénytől is, melyet a nap egész évben folyamatosan sugároz az időjárástól függetlenül (napos, felhős, esős időben is).
A PA+++ jelzés az UVA sugárzás elleni legmagasabb védelmet jelenti, amelynek azért van jelentősége, mert az UVA sugarak mélyebbre hatolnak a bőrbe és ott az elasztin és kollagén rostokat károsíthatják, ezáltal előidézhetik a bőr korai öregedését és a ráncosodást.

Vízálló és olajmentes termék.

Hatása: megvédi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól, hidratálja a bőrt.

Használata: használatát ajánljuk minden nap akár strandon vagy városi közlekedésben, illetve minden kültéri programhoz, amikor a bőr intenzív napsugárzásnak van kitéve. A megtisztított bőrfelületre napozás előtt 30 perccel ajánlott felvinni a sprayt és finom masszázsmozdulattal bedolgozni, amíg felszívódik. Szükség szerint napozás közben ismételten permetezze be bőrét.

FIGYELEM! A flakonban túlnyomás uralkodik. Direkt hőtől, nyílt lángtól, égő cigarettától tartsa távol, ne hagyja tűzön napon! A flakont még üres állapotban se dobja a tűzbe! A terméket gyermekektől tartsa távol!

Kiszerelés: 200 ml

AJÁNDÉK !         
Minden Selvert Thermal napozó termék mellé 1 db, 75 ml űrtartalmú Napozás utáni testápolót adunk ajándékba, amely:
Aloe Vera tartalmának köszönhetően nyugtatja a bőrt
intenzíven hidratál
regenerál
hűsít
segít megőrizni a megszerzett barnaságot